دستور پخت سوپ پای مرغ مقوی

طرز تهیه سوپ پای مرغ

سوپ پای مرغ

سوپ پای مرغ یکی از مقوی‌ ترین و سنتی‌ ترین سوپ‌ هاست که علاوه بر طعم دلچسب، سرشار از خواص درمانی است. پای مرغ سرشار از کلاژن، پروتئین و مواد معدنی مفید است که برای سلامت مفاصل، استخوان‌ ها و پوست بسیار مفید می‌ باشد. مصرف این سوپ باعث تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد گوارش و ترمیم بافت‌های بدن می‌شود. وجود سبزیجات تازه مانند گشنیز و جعفری و ادویه‌ های متنوع در این دستور، طعم و خواص درمانی سوپ را دوچندان می‌کند. سوپ پای مرغ بهترین گزینه برای روزهای سرد و بهبود قوای بدن است و با لیمو ترش تازه طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند. امروز طرز تهیه سوپ پای مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

پای مرغ ۵-۶ عدد
هویج ۲ عدد
شلغم ۱ عدد (اختیاری)
سیب‌ زمینی  ۱ عدد
پیاز ۳ عدد
رب گوجه‌ فرنگی ۱-۲ قاشق غذا خوری
جو دوسر پرک ۱ لیوان
رشته فرنگی نصف لیوان
جعفری و گشنیز تازه به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، پاپریکا، پودر گشنیز و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ پای مرغ

مرحله اول: تفت دادن پای مرغ و پیاز

یکی از پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای بزرگ، همراه با پای مرغ تمیز و شسته‌شده کمی تفت دهید تا عطر و طعم خوبی به خود بگیرد.

مرحله دوم: اضافه کردن ادویه و سبزیجات

ادویه‌ ها (نمک، زردچوبه، پاپریکا، پودر گشنیز و فلفل سیاه) را به پای مرغ اضافه کنید. سپس هویج، شلغم، سیب‌ زمینی و سبزیجات خردشده را بیفزایید. مقداری آب ولرم بریزید، به حدی که آب کاملا روی مواد را بپوشاند. اگر از زودپز استفاده م ی‌کنید، حدود ۱.۵ ساعت زمان پخت کافی است تا استخوان‌ها به راحتی جدا شوند. اگر از قابلمه معمولی استفاده می‌ کنید، پخت طولانی‌ تر خواهد بود.

مرحله سوم: تفت دادن پیاز داغ و رب گوجه‌ فرنگی

یکی دیگر از پیازها را سرخ کنید و رب گوجه‌فرنگی را با آن تفت دهید تا رنگ رب خوش‌رنگ و خوشرنگ شود. سپس این ترکیب را به سوپ اضافه کنید. جو دوسر و نمک را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی پخته و نرم شود.

مرحله چهارم: تهیه سوپ پای مرغ

پس از نرم شدن جو، رشته فرنگی و جعفری و گشنیز تازه را اضافه کنید. اجازه دهید تا سوپ خوب جا بیفتد. سوپ پای مرغ شما آماده است. برای طعم بهتر، آن را با لیمو ترش تازه سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سوپ پای مرغ

  1. اگر خود پای مرغ را دوست ندارید، بعد از پخت، سوپ را از صافی رد کنید و از عصاره‌ آن به عنوان سوپ استفاده کنید.
  2. عصاره پای مرغ را می‌ توانید در فریزر نگهداری کرده و در تهیه انواع سوپ‌ها و خورش‌ها استفاده کنید.
  3. می‌توانید از هر سبزیجات دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
  4. گشنیز عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به این سوپ می‌بخشد.
آخرین بروز رسانی در: 1 دسامبر 2024